BETUWEROUTE

In deze sinterklaasweek is een extra bijeenkomst met de raad in het kader van de bestuurskrachtmeting. Hier wordt met elkaar gesproken over het opgavenprofiel. Het is moeilijk om hier objectief naar te kijken en politieke gevoelens uit te schakelen. Duidelijk is in ieder geval dat het hoge tempo waarin dit onderzoek gepleegd wordt moeilijk bij te benen is.

Ook heb ik deze week overleg met de projectorganisatie Betuweroute. Wanneer de Betuweroute geopend is, wordt deze organisatie opgeheven. Het is belangrijk dat taken goed overgedragen worden en dat wij weten wie dan ons aanspreekpunt is. Ook bereiden wij een aantal bewonersavonden voor. Deze zijn in december en maart.
Op vrijdag installeren wij onze nieuwe (waarnemend) burgemeester. Het is een bijzonder moment wanneer ik hem de ambtsketen mag omhangen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.