WONINGBOUW OP WILGETUINEN

De agenda is overvol deze week en op maandag start ik dan ook al om 07.30 uur met mijn eerste afspraak. Het is een bijzondere week. De laatste week dat mevrouw de Sutter burgemeester is. Bovendien ben ik een hele dag op pad geweest om voorbeeld projecten te bekijken voor de woningbouw op “De Wilgentuinen”. Met alle betrokkenen bekijken we een aantal voorbeelden. Het is leuk om eens zo eens rond te kijken en ideeën op te doen voor de bouw op een uniek plekje in Rozenburg. Op donderdag is de commissie vergadering waarin de onderwerpen van mijn portefeuille besproken worden. De kinderboerderij en de gescheiden inzameling van oud papier zijn twee onderwerpen die op de agenda staan.
’s Middags hebben we de Kalishoek geopend. Een feestelijke bijeenkomst ter ere van de opening van de eerste afronding van de realisatie van een gebouw binnen de stedelijke vernieuwingsopgave.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.