DIVERSEN

Met de directies van basisscholen “De Rank” en “De Rozenhorst” praat ik over de verkeerssituatie in de Jan van Goyenstraat. Wij bespreken een aantal alternatieven om de verkeerssituatie te verbeteren. De alternatieven worden uitgewerkt en in januari verder besproken.
Ook overleg ik (weer) over het groen. We bespreken de mogelijkheden voor 2007 met betrekking tot het groenstructuurplan. Nu er een besluit over de begroting is genomen weten wij hoeveel geld er beschikbaar is en kunnen er projecten aangewezen worden. We bespreken ook de manier waarop er gecommuniceerd moet worden met omwonenden van uit te voeren projecten.
Ook heb ik deze week samen met wethouder Siemen Schutte overleg met de seniorenraad. Tal van onderwerpen worden besproken. Nuttig om eens te kijken hoe deze adviesraad tegen een aantal zaken aankijkt.  Op donderdag geven wij samen een voorlichting aan twee groepen van het basisonderwijs over zwerfafval. Een leuke aanzet voor onze (zwerf)afvalactiviteiten in 2007!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.