BEGROTINGSRAAD

De week na de begrotingsraad is er weer ruimte voor het gebruikelijk overleg. Zo praat ik in een informeel overleg met Irado over het inzamelen van het afval, onze plannen voor acties op het gebied van zwerfafval en ondergrondse afvalinzameling. Hier is in de begrotingsraad een motie over aangenomen waarvan ik de mogelijkheden bekijk om deze uit te voeren.
Deze week is ook weer overleg over de bestuurskrachtmeting. Dit tijdopslurpende onderzoek ten koste van allerlei andere zaken moet weer een stap verder gebracht worden. Ambtenaren, raad en college hebben het er vreselijk druk mee. Hopelijk leveren de aanbevelingen goede verbeterpunten voor onze organisatie op, zodat het niet voor niets is geweest!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.