WIJKBEZOEKEN

Eindelijk was het zover! Op 4 en 11 november hebben we de eerste wijkbezoeken afgelegd. Met een groep raadsleden en collegeleden, een aantal ambtenaren, een afvaardiging van Klus en werk, het gehandicaptenplatvorm, de politie, een wijkvereniging en Ressort wonen zijn we door de wijken gegaan. Onderweg stond een vertegenwoordiging van de wijkvereniging en een aantal bewoners met aanmerkingen over  hun woonomgeving.
Dat is nou net wat wij willen, van de bewoners horen wat beter kan en dan ook daadwerkelijk verbeteren! We hadden prachtig weer, koffie, thee en lunch waren prima verzorgd en op 11 november verschafte basisschool “De regenboog” ons een uitvalsbasis. Natuurlijk kan het altijd beter, maar het was een goede start van jaarlijks terugkerende wijkbezoeken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.