BESTUURSKRACHTMETING en KLUS EN WERK

De maandag begon met een bijeenkomst voor het personeel waar werd meegedeeld dat burgemeester de Sutter met ingang van 1 december met pensioen gaat.  Een hele verandering voor de organisatie. Op dit moment is ook nog niet bekend wie de opvolger wordt, nog even geduld dus!!
Op woensdag sprak ik met mijn collega’s van Voorne Putten over verkeer en vervoer. We proberen elkaar te ondersteunen bij initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, openbaar vervoer etc. Donderdag was er een gesprek met de projectorganisatie Betuwe route over de aanleg, de geluidssanering van woningen en de maatregelen aan de brug. Voor volgend jaar hebben we een informatie avond gepland voor maart. 
Na een interessant gesprek over de bestuurskrachtmeting op vrijdag ging het college ’s middags vrijwilligerswerk d5nov2006oen in het kader van de MADD day (www.makeadifferenceday.nl)

Na afloop van de inzameling aan de koffie bij klus en werk.

In dit kader ging ik papier inzamelen met de medewerkers van Klus en Werk. Na een hartelijk ontvangst gingen we op pad. Leuk om eens te zien wat een nuttig werk hier wordt gedaan. Het was niet alleen zeer interessant, maar ook heel gezellig!
Op zaterdag ging het college met de raad op wijkbezoek. In gezelschap van politie, Ressort wonen, klus en werk, bewoners en wijkvereniging hebben we knelpunten in de wijken bekeken. Volgende week bezoeken we de wijk West. Ik zou dus willen zeggen: “wordt vervolgd”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.