BEGROTINGSVRAGEN BIJ GBR IN DE SCHANS OP WOENSDAG 1 NOVEMBER 2006

Gemeentebelangen Rozenburg organiseert een vrije inloopavond voor iedereen die geïnteresseerd is in de plannen van de gemeente voor 2007. Deze plannen en het bijbehorende financiële plaatje staan in de begroting van de gemeente Rozenburg voor 2007. Het gaat dan bijvoorbeeld om bouwen, groen, de scholen of sociaal beleid. GBR geeft alle inwoners graag de gelegenheid om de begroting in te zien en daarover vragen te stellen.
Onze raadsleden en duo-raadsleden staan voor u klaar op woensdag 1 november tussen19.30 en 21.00 uur in de middenzaal van de Nieuwe Schans. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Als u niet aanwezig kunt zijn maar toch uw vragen aan de fractie van Gemeentebelangen Rozenburg wilt stellen, kunt u ons bereiken via de fractiesecretaris: Johan de Groot, tel. 215648, e-mail [email protected] of via de fractievoorzitter Paméla Blok, tel: 0181-213055, e-mail: [email protected].

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.