AFSPRAKEN MET BURGERS

Iedere week staan er wel weer één of meerdere afspraken in de agenda met burgers. Dit gaat over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van verkeersveiligheid tot bestemmingsplanwijzigingen. Deze week dus ook. Een speeltuintje, bestemmingsplan en de koop van gemeentegrond zijn de onderwerpen. Niet iedere burger krijgt het antwoord dat hij wenst, maar iedereen wordt ontvangen en krijgt een antwoord!
In de gemeenteraadvergadering van deze maand wordt een krediet goedgekeurd om een projectteam te starten dat zich bezig gaat houden met onze plannen op het gebied van woningbouw. Hoewel niet alle raadsleden zich in het voorstel kunnen vinden, vindt iedereen in ieder geval woningbouw erg belangrijk voor Rozenburg. En dat is absoluut waar!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.