CURSUS CRISISBEHEERSING

De week begint met een cursusdag. Alle medewerkers van de gemeente krijgen een cursus crisisbeheersing. Het geeft een duidelijk beeld van wat er verwacht wordt van alle medewerkers bij een crisis.
Deze week staat het langverwachte overleg met het waterschap op de agenda. In dit gesprek moeten we de baggeractiviteiten voor dit jaar definitief afspreken. De enige slag om de arm is dat de raad op 9 november extra geld ter beschikking moet stellen voor het baggeren. Maar als dat dan ook geregeld is, kan er eindelijk, na vier jaar weer gebaggerd worden! Ook de slechte onderhoudsituatie van het fietspad kwam aan de orde. Dit jaar renoveren en in 2008 een heel nieuw pad van beton of asfalt. Een goed resultaat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.