BAGGEREN

Deze week wordt er veel vergaderd over het baggeren van de singels. Niet alleen de financiën maar ook de techniek komt aan de orde. Er wordt onderzocht of er nieuwe methodes zijn die ervoor kunnen zorgen dat we minder slib af moeten voeren zodat de kosten gedrukt worden. Bovendien geeft deze methode minder overlast voor de omgeving. Verder onderzoek moet aantonen of dit haalbaar is.
Op woensdag heb ik een bespreking met de providers die gebruik zouden willen maken van een UMTS mast. De raad heeft aangegeven de ontwikkelingen in Spijkenisse af te wachten. Dit onderwerp komt zeker terug op de agenda!
Samen met een stedenbouwkundige bespreek ik alle ontwikkelingen in Rozenburg met betrekking tot bouwactiviteiten en de mogelijkheden en onmogelijkheden.
Op woensdagavond woon ik een informatie avond bij voor de Volkstuinvereniging. De verplaatsing van het complex moet gaan starten en natuurlijk is iedereen nieuwsgierig hoe het er allemaal uit gaan zien.
Het is een drukke week, waarbij het college op donderdag ook nog acte de presence geeft in Gouda waar alle colleges van Zuid-Holland de Provinciale Staten ontmoeten. De week wordt op vrijdag afgesloten met de feestelijke ondertekening van de langverwachte samenwerkingovereenkomst voor de bouwactiviteiten in de Maasstraat! Een leuke afsluiting van deze week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.