BESTEMMINGSPLAN MAASSTRAAT, etc.

De commissies draaien alweer voor de tweede keer na de zomer. In de commissies worden door raadsleden en duo-raadsleden de voorstellen besproken die in de raadsvergadering besloten moeten worden.
Op drie van de vier avonden werden onderwerpen besproken die met mijn portefeuille te maken hebben. Zo werd er gesproken over het bestemmingsplan voor de Maasstraat waar woningen gebouwd gaan worden en over het beeldkwaliteitplan voor “De Dalen”. Ook hebben we de samenwerkingsovereenkomst tussen de drie partijen CDA, CU en Gemeentebelangen verder uitgewerkt.
Op donderdagavond kwam er een voorstel in de commissie om een projectorganisatie op te bouwen om de voorbereidingen te treffen voor de woningbouw op een aantal locaties, zoals de Boulevard en de hoek Nachtegaallaan. Deze week had ik ook veel burgers op bezoek. Ieder met een eigen onderwerp en verhaal, altijd weer interessant en leerzaam!! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.