Week 23

INTENTIE-OVEREENKOMST

Week 23Natuurlijk waren er deze week de terugkerende besprekingen over bijna alle onderwerpen in mijn portefeuille. Verheugend is het dat, zoals het zich nu laat aanzien, in het najaar het baggeren eindelijk weer kan beginnen. Na 4 jaar stilstand kan de kwaliteit van de singels gelukkig weer verbeterd worden, fijn voor de omwonenden en de vissers!!
Bijzonder was deze week de ondertekening door de initiatiefnemers van een overkomst om het zorgcentrum te gaan realiseren. In de raadszaal van het gemeentehuis was een feestelijke bijeenkomst. Vol spanning wachten we op de vervolgstappen! Op donderdag was de vergadering van de raad waarin besloten is om te starten met het opstellen van een beeldkwaliteitsplan openbare ruimte en de aanleg van het fietspad op de Meeuwensingel. Twee uitstekende besluiten voor alle Rozenburgers!
Zaterdag was de vrijwilligersdag waarop de vrijwilliger van het jaar werd gekozen. Dhr. Bouter van de stichting “gered gereedschap” was dit jaar de gelukkige. Alle verenigingen konden zich presenteren en ondanks dat het ’s ochtends regende, was het een gezellige dag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.