GELUIDSOVERLAST

Deze week kreeg ik de werkgroep Decibel op bezoek. Ik wilde eens met ze van gedachten wisselen over de laatste stand van zaken met betrekking tot de geluidsoverlast van de brug. Het was een geanimeerd gesprek. Zeer betrokken en inmiddels ook bijzonder deskundig op het gebied van geluid!
Deze week kreeg ook een langlopende zaak eindelijk zijn beslag. Samen met collega Siemen Schutte mocht ik de dierenbescherming de sleutel overhandigen van hun nieuwe onderkomen. Onder het toeziend oog van bestuursleden van de dierenbescherming en een afvaardiging van Ressort wonen (wordt het dan ook goed wonen voor dieren in Rozenburg!?) overhandigden wij een enorm hondenbot met een geel/rode strik waar de sleutel aanzat. Ik wens de dierenbescherming heel veel succes!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.