HAVENBEDRIJF

Deze week heb ik een bestuurlijk overleg gehad met het Havenbedrijf. Alle aspecten die van gezamenlijk zijn (of die wij van gezamenlijk belang vinden) komen aan de orde.
Met de projectleider had ik een gesprek over het ISV project “De Dalen”. De sloop van de flats aan de Eikenlaan gaat binnenkort van start. Het is een spannend moment. Hoe zal de wijk eruit zien wanneer deze klaar is?
Ik had een gesprek met het bestuur van de volkstuinvereniging Eurohof over de hele gang van zaken met betrekking tot de verplaatsing van de vereniging. Ook bracht ik een bezoek aan de Grontmij, die voor ons veel werkzaamheden verrichten in het kader van het woningbouwproject “de Wilgentuinen” en dus ook de verplaatsing van de volkstuinen coördineert.
Op vrijdag brachten we met een grote afvaardiging een werkbezoek aan Ressort wonen. We kregen een rondleiding in de Dalen en er was veel tijd om met elkaar van gedachten te wisselen over dit project.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.