VOORBEREIDING COMMISSIES

Deze week zijn er commissies. De raadsleden vergaderen dan over de voorstellen die in de raad besloten moeten worden. Mijn commissie is op woensdag. Deze maand staat het beeldkwaliteitplan openbare ruimte op de agenda. Hiermee kan de raad precies aangeven hoe “netjes” het er buiten moet uitzien. Voor verschillende gebieden, zoals centrum, wijken en parken, kan je je een ander soort beeld voorstellen. Dit willen we gaan vastleggen, dan weet iedereen, bijvoorbeeld burgers, gemeente en aannemers, waar hij aan toe is.
Er is inmiddels een onderzoek gehouden naar de woningmarkt in  Rozenburg. Hierover heb ik een presentatie gekregen. Dit onderzoek wordt nu afgerond met een laatste stuk tekst en daarna besproken in de commissie. Het rapport geeft een goed beeld van de mogelijkheden in Rozenburg.
Op donderdag was ik aanwezig bij een overleg met de medewerkers van de plantsoenendienst. Nuttig en leerzaam om eens met elkaar van gedachten te wisselen over alle aspecten van het groen!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.