DIVERSEN

Deze week is iedereen weer zo´n beetje van vakantie terug. We zitten onmiddellijk weer midden in het overleg. Op maandag neem ik alle onderdelen van mijn portefeuille door. Er is overleg over groen en milieu. Zo zou ik graag meer papier gescheiden willen inzamelen dan op dit moment het geval is. We onderzoeken wat de mogelijkheden daarvoor zijn en het zou geweldig zijn wanneer we dit jaar de raad daar nog een voorstel voor zouden kunnen doen!
De landtong staat deze week ook op de agenda. Waren we vroeger voorzitter van de stuurgroep, nu is dat helaas niet meer zo. Het havenbedrijf heeft het voorzitterschap overgenomen. Toch moeten we er heel alert op blijven dat de landtong eruit komt te zien zoals wij dat willen. Het is uiteindelijk een uniek gebied!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.