JEUGDLAND

En inderdaad op maandag wordt Jeugdland overspoeld door regen. Gelukkig wordt het in de loop van de middag droog en mogen we ook de rest van de week niet mopperen. Het is weer een enorm leuk spektakel geweest voor 420 kinderen en onder begeleiding van totaal zo´n 200 vrijwilligers. Wat is het toch een geweldig gezicht om op de slotdag al die kinderen en hun begeleiders te zien hossen en springen bij de eindpresentatie!
Ook voor de politiek was nog ruimte. Een vroege vergadering van het college van burgemeester en wethouders op dinsdagochtend, een overleg over de commissie vergadering van augustus en een jubileum van een ambtenaar. Het was me een weekje wel!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.