VOLKSHUISVESTING

Met de woningstichting heb ik overleg over allerlei zaken met betrekking tot volkshuisvesting. Er speelt veel in Rozenburg. De bouw van “de Blencken” en “de Kalishoek” is in volle gang en nieuwe plannen zijn er ook alweer. Op dinsdag is er weer een vergadering van het college.
Speciale aandacht is er deze week voor het groen. Er wordt hard gewerkt aan oplossingen om de achterstand in het onderhoud van het groen weg te werken. Deze ideeën moeten verwerkt worden in de begroting voor 2007. Veel tijd besteed ik deze week aan de voorbereiding voor Jeugdland. Een overweldigend aantal vrijwilligers heeft zich dit jaar opgegeven. Het moet dus allemaal weer een succes worden. De enige onzekere factor is het weer,……………..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.