WILGETUINEN

Het is volop zomer met tropische temperaturen. Aan het aantal vergaderingen is duidelijk te merken dat iedereen zich opmaakt voor het zomerreces, de laatste afspraken worden afgewerkt. Zo was er een stuurgroep vergadering van het project “de Wilgentuinen”.
Met bewoners uit de omgeving van het tankstation aan de Tienmorgenseweg was er een overleg over de oplossingen voor de geuroverlast. Nog voor de zomer is er een geuronderzoek, dat op innovatieve wijze tot stand komt. Er worden diverse geurkastjes geplaatst die allerlei informatie verzamelen en de bewoners houden via internet een logboek bij met meldingen. Na de zomer komt er een rapport uit met de bevindingen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.