Rozenburgse burgemeester met pensioen

Rozenburgse burgemeester gaat per 1 december 2006 met pensioen Rozenburg (30 oktober 2006) – Burgemeester M.J. de Sutter-Besters gaat met ingang van 1 december 2006 met pensioen. Zij is ruim 9 jaar als burgemeester van Rozenburg werkzaam geweest. Mevrouw De Sutter is nu 64 jaar en bereikt in november de pensioengerechtigde leeftijd. Op voordracht van de Minister van Binnenlandse Zaken is aan mevrouw De Sutter op 7 juli 2006 eervol ontslag verleend met dank voor de door haar als burgemeester bewezen diensten. Met ingang van 1 december 2006 zal er door de Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, de heer J. Franssen, een waarnemend burgemeester benoemd worden.

Open als PDF

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.