VERKEER EN VERVOER

Op woensdag was er een overleg met de wethouders verkeer en vervoer van Voorne-Putten-Rozenburg over gemeente overstijgende problemen op het gebied van verkeer en vervoer. Ook was er een gesprek met de stadsregio over de woningbouwopgave van Rozenburg. Er zijn afspraken met de stadregio over het aantal woningen dat wij moeten realiseren in de komende jaren. Het is ook voor Rozenburg belangrijk dat er woningbouw komt. De woningvoorraad is behoorlijk scheef gegroeid en om jong en oud in Rozenburg een woontoekomst te bieden is woningbouw belangrijk.
Aan het eind van de week heb ik een interview gegeven voor het nieuwsblad van Rom Rijnmond over de maatregelen aan de Calandbrug.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.