VERKEERSBRIGADIERS

Op dinsdag heeft het college met directie van Ressort wonen overlegd. De bestuurlijke contacten zijn hiermee weer hersteld en op korte termijn is er verder overleg om een aantal zaken uit het verleden op te lossen.
Deze week was ook overleg met de coördinator van de verkeersbrigadiers. Ik ben er geen voorstander van om kinderen op de Laan van Nieuw Blankenburg als verkeersbrigadier te laten functioneren. We proberen eerst een andere oplossing te vinden voor het probleem van het tekort aan vrijwilligers door meer vrijwilligers erbij te betrekken.
In de raadsvergadering van deze week namen we weer een stapje in het kader van de bestemmingsplanwijziging op weg naar de bouw van woningen op het huidige volkstuincomplex.
Op vrijdag was er bij de DCMR (milieuwdienst Rijnmond) een vergadering van het algemeen bestuur waar ik bij aanwezig was.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.