RONDLEIDING STADHUIS

Deze week is er een rondleiding geweest in het gemeentehuis voor basisschoolleerlingen van groep 7. We hadden een “legertje” gidsen, bestaande uit raadsleden. Deze rondleiding was een proef om te kijken of het aansloeg bij de kinderen. Het was zeker een succes en het is de bedoeling om alle basisscholen deze rondleiding aan te bieden.
Ook was er deze week een gesprek met de provincie over de pont. Op 1 januari loopt het contract met de huidige rederij af. Met de provincie hebben wij afgesproken dat er geen bijdrage meer betaald hoeft te worden voor de pont. Ook hebben wij speciale aandacht gevraagd voor de positie van het personeel, uiteindelijk zou er een nieuwe werkgever voor deze mensen kunnen komen en dus een andere situatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.