KRAAM GEMEENTEBELANGEN ROZENBURG OP 3 JUNI A.S.

Thema: De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo)

Ook in juni kunt u weer terecht bij de gele kraam van GBR. Op zaterdag 3 juni staan wij van 10.00 tot 15.00 uur bij Albert Heijn. Ons thema is: de Wmo in Rozenburg.
De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) zal op 1 januari 2007 van kracht worden.
Een belangrijke taak is weggelegd voor de gemeente Rozenburg. Allerlei voorzieningen op het gebied van welzijn en gezondheid werden al door of via de gemeente geregeld. Per 1 januari 2007 moeten er diverse taken aan worden toegevoegd zoals de verzorging van de huishoudelijke hulpverlening.
Momenteel wordt door de gemeente Rozenburg volop gewerkt aan invoering en u heeft de gelegenheid om met de gemeente mee te denken bij diverse bijeenkomsten.
Ook bij het team van Gemeentebelangen Rozenburg bent u van harte welkom met uw vragen. Komt u a.s. zaterdag 3 juni met uw opmerkingen en vragen langs bij onze kraam. Lukt het u niet om langs te komen, ook per e-mail zijn wij bereikbaar voor uw opmerkingen: [email protected] , maar een briefje naar onze secretaris Johan de Groot mag natuurlijk ook: GBR fractiesecretariaat, Frambozendreef 4, 3181 PL  Rozenburg.

Dus: kom op 3 juni naar de GBR kraam tussen 10.00 en 15.00 uur op het Raadhuisplein bij Albert Heijn voor al uw vragen op het gebied van de Wmo.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *