COMMISSIEWEEK

Deze week waren de eerste commissievergaderingen van de raad in deze periode. In deze commissievergaderingen praten alle fracties met elkaar over de verschillende onderwerpen op de agenda. De commissie waarin mijn onderwerpen aan de orde komen is de commissie Volkshuisvesting, ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer (VROMVV). Ook had ik deze week overleg met mijn collega-wethouders van Voorne-Putten over verkeer en vervoer. In deze eerste bijeenkomst heb ik mijn zorgen geuit met betrekking tot de situatie van het openbaar vervoer in Rozenburg. Momenteel wordt er gewerkt aan het realiseren van aanvullend openbaar vervoer. We proberen hier subsidie voor te krijgen van de stadsregio. Het verbeteren van het openbaar vervoer is belangrijk voor het woon- en leefklimaat in Rozenburg.
Ik besloot deze week op zaterdag met twee activiteiten. ´s Ochtends stond ik op de kraam Gemeentebelangen, waar het thema dit keer WMO was. U kunt hierover op de site meer informatie lezen. ´s Avonds was ik aanwezig op de receptie van de VV Rozenburg ter ere van het 75 jarig bestaan. Een feestelijke bijeenkomst en een mooie afsluiting van deze week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.