GBR OVERHANDIGT OVERZICHT “KNÈL-GROEN” AAN WETHOUDER VAN DER MEER

Commissieleden Joop den Boer en Wim van Hulten van Gemeentebelangen Rozenburg (GBR) zullen een overzicht van klachten over het openbaar groen in Rozenburg overhandigen aan wethouder Lenneke van der Meer.
Zij zal oplossingen moeten gaan uitwerken. De overhandiging vindt plaats voorafgaand aan de commissie VROMVV van woensdag 31 mei aanstaande.

Op 6 mei heeft Gemeentebelangen Rozenburg knelpunten in het Rozenburgse groen geïnventariseerd bij haar maandelijkse kraam. Het thema “Knelgroen in Rozenburg” leverde veel gespreksstof op bij de Rozenburgers. De meldingen varieerden van plantsoenen die veel te kort worden gesnoeid tot racende grasmaaiers en verwaarloosde en vervuilde plantsoenen. Ook ingehuurde hoveniersbedrijven kregen kritiek. Hun werk zou veel beter gecontroleerd moeten worden door de gemeente volgens een aantal bezoekers aan de kraam. Veel kritiek was er ook op het verdwijnen van de bloembakken bij de entrees van Rozenburg .Diverse zaken zijn direct gemeld bij de gemeente bijvoorbeeld waar gevaarlijke verkeerssituaties dreigen te ontstaan.
Een totaaloverzicht van alle reacties is uitgewerkt en gemarkeerd op plattegronden van Rozenburg.
Wethouder en ambtenaren kunnen er direct mee aan het werk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.