SAMENWERKING EN JEUGDLAND

Deze week was een zeer korte werkweek. De eerste twee dagen waren geheel gevuld met het doornemen van alle onderwerpen in de samenwerkingsovereenkomst tussen de drie partijen waarmee wij in dit college samenwerken. Als college hebben we elkaar twee dagen lang over alle onderwerpen geïnformeerd en bevraagd. Meteen ook nuttig om zo een aanzet te geven tot de begroting voor 2007.  Ondanks dit `vergadergeweld` was er op woensdag tijd om op pad te gaan in Rozenburg en op verschillende plaatsen met burgers te praten over de problemen die zij ondervinden in hun directe omgeving. Van groen tot bouwvergunning zeg maar!
De vrije dagen in deze week worden voor een deel ingenomen door de organisatie van Jeugdland Rozenburg, dat in de week van 14 t/m 18 augustus weer op het Molenveld zal losbarsten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.