GROEN EN CIRCLE OF THE BANDS

Deze Week werden de eerste éénjarige plantjes in de gemeentelijke plantsoenen geplant. Eén van onze speerpunten deze vier jaar is aandacht voor de groenvoorziening. Groen is belangrijk voor Rozenburg, maar wat kleur in dat groen kan ook geen kwaad. Daarom zijn zo´n 4000 plantjes in de afgelopen week in plantsoenen en bakken gezet. Een enorm karwei dat door onze hoveniers eensgezind werd geklaard. In de komende periode zal er veel over het groen gesproken moeten worden. Er is veel groen, maar dat moeten we dan ook in een goede staat van onderhoud houden.

Ook worden in het najaar in het kader van het groenstructuurplan in de Vogelwijk en in de Erven een groot aantal plantsoenen opnieuw ingericht. De inrichting hiervan is inmiddels met inspraak van de burgers tot stand gekomen. Een goede zaak!!

Wat ik zeker van deze week wil vermelden is dat ik op zondag een bezoek bracht aan `circle of the bands`. Deze activiteit in de Schans geeft jongeren die in bands spelen een podium om hun muziek te laten horen. Dit was van 11.00 uur ´s ochtend tot 18.00 uur ´s middags. Erg leuk om eens een kijkje te nemen om te zien wat er onder jongeren speelt. Tot de volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.