OPENBARE FRACTIEVERGADERING GEMEENTEBELANGEN ROZENBURG OP 11 MEI

Tijdens de openbare fractievergadering van GBR bespreken wij de raadsagenda van 18 mei en de Wmo-voorstellen voor de commissie Sociale Zaken. U bent van harte welkom op deze vergadering die op 11 mei aanstaande gehouden wordt om 19.30 uur in het gemeentehuis.
Maar wilt u meer weten over een onderwerp dat niet op de raadsagenda staat, dan kunt u dit ook op deze avond aan de orde stellen.
Op de agenda van de raadsvergadering van 18 mei staan onder anderen de benoemingen van commissievoorzitters en duoraadsleden vermeld. GBR zal Wim van Hulten als duo-raadslid voordragen. Na de raadsvergadering wordt een extra vergadering van de commissie Sociale Zaken gehouden waar de contourendiscussie met betrekking tot de WMO aan de orde komt.

Wilt u aanvullende informatie over bovengenoemde zaken of wilt u uw standpunt kenbaar maken dan bent u van harte welkom. Indien u niet aanwezig kunt zijn op deze datum, maar toch uw vragen aan de fractie van Gemeentebelangen Rozenburg wilt voorleggen, kunt u ons bereiken via de

fractiesecretaris: Johan de Groot, tel. 215648, e-mail: [email protected] of via de
fractievoorzitter Paméla Blok, tel: 0181-213055, e-mail: [email protected].

Gemeentebelangen Rozenburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.