AFVAL EN GROEN

Afgelopen week sprak ik over de afvalinzameling in Rozenburg. We gaan proberen om meer papier in te zamelen omdat we daarmee achter blijven op het landelijk gemiddelde. Ook hebben we een aanzet gegeven om plannen te ontwikkelingen voor de bestrijding van zwerfvuil. Verder heb ik een bespreking gehad over het groen. Het groen moet beter onderhouden worden. Aangezien er bij de vaststelling van de begroting 2006 besloten is om 100.000 Euro op het groen te bezuinigen, kan er in ieder geval niet meer geld aan uitgegeven worden.

We moeten dus op een slimme manier omgaan met de plannen voor het groen. Voorlopig beginnen we aanstaande week met het planten van éénjarigen, zodat Rozenburg niet alleen groen, maar ook kleurig wordt!! Ook was er afgelopen week een vergadering van de stuurgroep die de woningbouwprojecten op de locatie van de volkstuinen, de Rivierenlaan en de sporthal begeleidt. Hier wordt gesproken over de voortgang van de verschillende projecten. Het wachten is nu op het advies van de commissie bezwaar en beroep met betrekking tot de bezwaren voor de kapvergunning. Deze commissie kwam dinsdagavond bij elkaar en zal advies uitbrengen aan het college. Wordt vervolgd!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.