BOUWEN EN BLOEMBAKKEN

Iedere maandag start ik de nieuwe werkweek met een zo genaamd stafoverleg (en dat heeft niets met Sinterklaas te maken). Zo ook afgelopen maandag. In dit overleg komen in principe alle onderwerpen aan de orde die spelen in de gemeente en waar ik mee te maken heb. Ook alle woningbouw plannen die er zijn worden hier besproken. Het is de bedoeling om na de zomervakantie een overzicht in de commissie te bespreken waar alle plannen in staan en toegelicht worden, zodat de commissie hierop kan reageren.

Deze week ben ik naar de gemeentewerf, de kinderboerderij en de begraafplaats geweest om daar eens met de medewerkers van gedachten te wisselen.

Naar aanleiding van veel opmerkingen van burgers verdwijnt er op de parkeerplaats naast het gemeentehuis één van de twee gereserveerde parkeerplaatsen. De gereserveerde plaats die overblijft, zal speciaal voor de burgemeester zijn. Een andere wens van vele burgers zal ook in vervulling gaan, omdat vanaf half mei alle bloembakken in Rozenburg met eenjarige ingeplant worden, zodat er eindelijk weer wat kleur in ons dorp komt!

Tot slot van deze week ben ik aanwezig geweest bij de uitreiking van vijf koninklijke onderscheidingen en twee erepenningen van de gemeente Rozenburg. Een feestelijke manier om deze week mee te besluiten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.