EEN FRISSE START!

Op 13 april zijn de drie nieuwe wethouders in de raadsvergadering geïnstalleerd. Dit was precies op donderdag voor Goede Vrijdag. Hoewel wij daarna dus direct het paasweekend in gingen heb ik dit lange weekend benut om mijn kantoor in te richten. Alle dossiers heb ik bekeken en opgeruimd. Mijn nieuwe collega’s bleken dezelfde ideeën te hebben en na Pasen waren we dus geheel ingericht en klaar voor de start.

Een eerste week in een nieuwe baan is altijd druk, maar als je zo vol plannen zit dan wil je helemaal snel aan de slag. Na een uitgebreide rondleiding door het gemeentehuis ben ik dan ook snel gestart met alle werkzaamheden, zoals het beoordelen en aftekenen van de eerste voorstellen. Aan het eind van de dinsdagmiddag hadden wij als nieuwe wethouders de medewerkers van de gemeente uitgenodigd voor een hapje en een drankje in de kantine om nader kennis te maken.

Ook was er deze week een collegevergadering waar de eerste symbolische palen werden geslagen voor deze periode. Eén van de hoogste prioriteiten in mijn portefeuille is de woningbouw, dus is het logisch dat ik mij in een verkennend gesprek met ambtenaren op woensdagmiddag vooral hierover heb laten informeren en van gedachten gewisseld over hoe we de zaken gaan aanpakken. Ook heb ik deze week een overdrachtsgesprek met mijn voorganger gehad. Uiteraard kwamen hier alle onderwerpen die in mijn portefeuille zitten weer aan de orde. Daarna was er een informeel gesprek met de directeur van de woningstichting.

Tussen alle bedrijven door heb ik natuurlijk ook andere zaken gedaan, alle inwoners van Rozenburg die mij persoonlijk benaderd hebben met uiteenlopende zaken krijgen allemaal een reactie. Al met al een prima week! We zijn op weg! Tot de volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.