Nieuwe Leden

Gemeentebelangen Rozenburg is onlangs gestart met het opstellen van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2006. Na een brief aan de leden van Gemeentebelangen, worden in de lokale krant “De Schakel” van 18 april via een advertentie de inwoners van Rozenburg opgeroepen om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad.

Gemeentebelangen wil hiermee alle Rozenburgers een kans geven om invloed uit te oefenen op het beleid van de gemeente. Gemeentebelangen wil hiermee aangeven dat politiek voor de burgers; door de burgers is. “Een nieuw elan in de lokale politiek is noodzakelijk” volgens fractievoorzitter Lenneke van der Meer. “Met deze advertentie maken wij een enthousiaste start voor een nieuwe periode”.

ADVERTENTIE

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.