GBR- KRAAM, CENTRUM OP DE SCHOP?

Komende zaterdag 29 januari 2005 staat Gemeentebelangen Rozenburg weer met de kraam naast Albert Heijn. Het thema is de Centrumvisie.

Onlangs hebben de coalitiepartijen Nieuwe Democraten, PvdA en VVD hun plannen voor het centrum van Rozenburg gepresenteerd. Het lijkt erop dat het een plan is met grote gevolgen voor Rozenburg.
Moet het gemeentehuis verhuizen, de huidige bibliotheek verdwijnen, een jongerencentrum verrijzen op het Molenveld en een groot scholencomplex op de lokatie van “De Rank” gebouwd worden?
En dan die parkeergarage, is dat allemaal wel nodig en wie gaat dat betalen?
In onze kraam hebben wij de informatie die hierover nu bekend is voor u beschikbaar.
U als Rozenburger heeft daar natuurlijk ook een mening over.Graag willen wij UW reactie horen op deze plannen. Uw mening is voor ons van groot belang bij onze meningsvorming over dit onderwerp.

GBR luistert niet alleen, maar zal ook zoveel mogelijk haar beleid er tussentijds op afstemmen.
Wij gebruiken uw inbreng in de commissie- en raadsvergadering die aan de Centrumvisie wordt gewijd. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u uw reactie kwijt bij de gele kraam van Gemeentebelangen Rozenburg. De raadsleden van GBR kunt u ook rechtstreeks benaderen met uw op- en aanmerkingen of vragen: Lenneke van der Meer, tel: 0181-215597 / [email protected], Pamela Blok, 0181-213055 / [email protected], Marjon McElligott (fractiesecretaris), Meeuwensingel 43, tel: 0181-213512/ [email protected] . Bezoek ons ook op internet : www.gbrozenburg.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.